Catatan

Tunjukkan catatan dari 2011

Takziah buat dent n aishah..

Sebagai seorang kakak,aku pon sedih adik-adikku keguguran..Terkenang aku stoking aku beli hari tu untuk baby,maklong xsempat tengok baby pakai stokin maklong hadiahkan...maklong sedihla baby.  :"(


Perkembangan 'Urwah

Imej
Alhamdulillah 'Urwah makin membesar.Kini,11 bulan dah mula bising membebel haha :),boleh berdiri dengan pantauan,kalau dengar bunyi muzik sedap ke tak sedap alunannya,'Urwah goyangkan punggungnya kadang-kadang kepalanya,ada juga dia goyangkan punggung dia dengan kepalanya.:)Manjanya pula ohh teramat manja pantang ummi tinggalkan dia mesti nangis.Susah ummi nak buat kerja mengemas rumah.Nasib lah cuti ini ade walid bersama-sama menjaga anak.Syukur Alhamdulillah.Kalau menangis ummi perasan 'urwah panggil ummi omma hehe alahai macam anak korea lak.Pantang jumpa tisu atau kertas habis dicarik dikoyakkan 'Urwah.Ada lagi 'urwah dah pandai ketuk barang main IPAD walid,tepuk tangan dan melambai(bye bye)Mari tengok gambar 'Urwah khas terutamanya buat family yang berada di perantauan.










Mari tengok gambar 'Urwah khas terutamanya buat family





OKT NOV DIS CUTI SEKOLAH 2011

Ohhh banyak perkara dah berlaku tempoh ni...dan ummi pon dah lama mengetepikan blog ini,atas sebab cajer kamera kecil ummi yang silap letak dan kamera besar walid ummi susah nak bawa sana sini,juga  KESIBUKKAN menjadi suri rumahtangga sepenuh masa bermain dengan 'Urwah membelai 'Urwah,memberi perhatian padanya dalam tempoh cuti sekolah ini.Inilah nikmat menjadi seorang ibu. 

SUKA DUKA   CUTI AKHIR TAHUN2011
-di rumah ummi berjaya settlekan melipat baju mengemas rumah tanpa bantuan acik rosnah (Yela cuti sekolah banyak masa den).
-Urwah disahkan sakit tetralogy of fallot(sedihnya hati ini tuhan je tahu)
-ANNIVERSARY Ummi dan Walid URWAH(hari istimewa diraikan dengan istimewa)
-Ummi dan walid berjalan sana sini mengisi masa lapang  Sale akhir tahun hehe (GM KL,GM KLANG,P.A.S SHAH ALAM,ALAMANDA,RUMAH NENEK,RUMAH IBU,RUMAH MAKLONG,RUMAH MAK IMAI,RUMAH AISHAH,PUTRAJAYA  dan banyak tempat lagi,.boleh kata setiap hari keluar pagi berjalan balik malam@ stay rumah ibu ummi. :) rumah…

MARI KONGSI LINK BELAJAR BAHASA ARAB...

Gambar terkini 'URWAH

Imej

Muhammad 'Urwah membesar dengan sihat dan aktif...alhamdulillah

Imej