Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2015

cerita ULWAN UMAIR

Imej
Ulwan dah  dua tahun lebih nak masuk tiga tahun...
Aktif mula banyak cakap ,ada ummi faham ade juga ummi tak faham bahasanya..hihi..hebat ank ummi macam-macam bahasa dia tahu..Ulwan selalu main dengan Umair tapi selalu bergaduh rebut barang dengan abg urwah...umair pon lasak..lasak tanda cerdik lah tu..ade je kejenya...  :)umair pandai memanjat meja katil masih bf dengan ummi lepas balik kerja sampai tidur malam mesti nk bf dgn ummi dulu..ummi syg anak-anak ummi URWAH ULWAN UMAIR..Umair setahun 3 bulan ni pandai cakap air dan susu.

14/4/2015 with urwah

URWAH
14/4/2015  HARI INI TEMUJANJI URWAH DI HTAR.. Ummi dan walid minta izin dengan pentadbir sekolah untuk keluar untuk menghantar urwah ke HTAR temujanji dengan doktor .Urwah selalu cakap sakit.Ummi Walid risau sangat sebab ade benda putih dalam luka gigi urwah,ummi sangka nanah..rupanya bukan ade baki makanan termasuk dalam luka tu.Doktor pakar cek urwah guna alat ...urwah menjerit..kesian anak ummi...biru bila menangis.Doktor cakap luka gigi 'Urwah ade dua tempat belum baik lagi..doktor suggest bagi ubat kumur dekat urwah..
      Ummi dan walid disuruh jumpa pakar kanak-kanak2 di tingkat 1 pula..menunggu giliran yang lama sungguh...akhirnya dapat jumpa doktor.Doktor bangsa cina kata tiada apa-apa komplikasi pada jantung urwah kerana pembedahan gigi itu.Doktor bagi slip  ubat untuk ambil ubat antibiotik.
       Ditempat mengambil ubat.Suasana farmasi sekali lagi mengambil giliran...menunggu giliran...ambil ubat...then ummi, urwah  dan walid dah boleh balik...tepat 4.30..Dalam …

MUHAMMAD ULWAN 1Tahun

Imej

Urwah Ulwan Umair

Rupanya dah lama tak update blog...blog suka suka je..kali ni khas buat anak-anak ummi...Urwah Ulwan Umair..banyak perkara da termiss untuk ummi simpan memori ni...mana la tau nnt ummi dah tua tak berapa ingat dah kan..ma'nusia selalu lupa...

8/4/2015 urwah masuk wad HTAR...ulwan umair jaddah jaga.ummi jaga urwah di hospital.
9/4 /2015 urwah operation.ummi walid ada bersama urwah sebelum dan selepas urwah operate...nanti urwah dah besar mesti jaga ummi walid ye. 10/4/2015 baru balik rumah dah 3 hari kita anak beranak berjuang di hospital HTAR urwah operate gigi.
Muhammad urwah dah 4 tahun Muhammad Ulwan nak masuk 3 tahun Muhammad Umair setahun dua bulan.
Alhamdulillah operation urwah berjaya urwah selamat syukur alhamdulillah..perasaan nak hantar urwah ke dalam dewan bedah tu HANYA ALLAH YANG TAHU...