Urwah Ulwan Umair

Rupanya dah lama tak update blog...blog suka suka je..kali ni khas buat anak-anak ummi...Urwah Ulwan Umair..banyak perkara da termiss untuk ummi simpan memori ni...mana la tau nnt ummi dah tua tak berapa ingat dah kan..ma'nusia selalu lupa...

8/4/2015 urwah masuk wad HTAR...ulwan umair jaddah jaga.ummi jaga urwah di hospital.
9/4 /2015 urwah operation.ummi walid ada bersama urwah sebelum dan selepas urwah operate...nanti urwah dah besar mesti jaga ummi walid ye.
10/4/2015 baru balik rumah dah 3 hari kita anak beranak berjuang di hospital HTAR urwah operate gigi.

Muhammad urwah dah 4 tahun
Muhammad Ulwan nak masuk 3 tahun
Muhammad Umair setahun dua bulan.

Alhamdulillah operation urwah berjaya urwah selamat syukur alhamdulillah..perasaan nak hantar urwah ke dalam dewan bedah tu HANYA ALLAH YANG TAHU...


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

SANAH HELWA YA ZAUJI HABIBI..

apa itu Kelab Setia?