Khamis, 9 April 2015

Urwah Ulwan Umair

Rupanya dah lama tak update blog...blog suka suka je..kali ni khas buat anak-anak ummi...Urwah Ulwan Umair..banyak perkara da termiss untuk ummi simpan memori ni...mana la tau nnt ummi dah tua tak berapa ingat dah kan..ma'nusia selalu lupa...

8/4/2015 urwah masuk wad HTAR...ulwan umair jaddah jaga.ummi jaga urwah di hospital.
9/4 /2015 urwah operation.ummi walid ada bersama urwah sebelum dan selepas urwah operate...nanti urwah dah besar mesti jaga ummi walid ye.
10/4/2015 baru balik rumah dah 3 hari kita anak beranak berjuang di hospital HTAR urwah operate gigi.

Muhammad urwah dah 4 tahun
Muhammad Ulwan nak masuk 3 tahun
Muhammad Umair setahun dua bulan.

Alhamdulillah operation urwah berjaya urwah selamat syukur alhamdulillah..perasaan nak hantar urwah ke dalam dewan bedah tu HANYA ALLAH YANG TAHU...


Tiada ulasan: