Ahad, 29 November 2009

di "maktabah" perpustakaan university mu'tah,jordan

hehe gambar ni adalah rekaan semata-mata tak tahula betul ke gi study ke atau semata- mata bergambar ye? huhu..selalunya aku datang ke perpustakaan ini untuk mencari bahan bahas@ persediaan time2 nak exam jer...sebenarnya agak rugi kalau kita tak gunekan manfaat yang ada pada perpustakaan ini...tapi saya lebih refer suke study di rumah rasa lebih selesa,setiap individu ada cara masing-masing untuk belajar lebih baik.,terpulang pada individu itu sendiri..

Tiada ulasan: