sorry ibu ayah

da lama aku tak update blog ni..kerana kesibukan ku sebagai seorang pengurus rumah tangga,kerja xde lagi...wa..wa bilela aku dapat kerje ni...
baru-baru ni aku kehilangan satu pemberian dari ibu ayah,tak perlulah aku cerita ape bendenya,cume aku nak mintak maaf sangat kat ibu ayah sebab cuai sehingga hilang barang tersebut...memang aku tak sedar macamana boleh hilang,mungkin masa main badmintan dengan suami dilaman rumah.
Puas aku cari tapi tak jumpa-jumpa sedih sangat sebab hadiah aku dapat tawaran masuk university dah dekat 4tahun aku pakai.
Mungkin ade hikmah,kafarah dosa hambamu ini...ya allah ampunilah dosaku...

Ulasan

asma' akulah berkata…
alhamdulillah jumpe balik hadiah ibu buya bagi tu...
asma' akulah berkata…
alhamdulillah jumpe balik hadiah ibu buya bagi tu...

Catatan popular daripada blog ini

SANAH HELWA YA ZAUJI HABIBI..

Ciri-ciri Yang Perlu Ada Pada Seorang Guru Berkesan

ilmu tauhid